Siema, widziałem wzory do wypełnienia ale ja sam nie wiem połowy tych rzeczy więc napiszę po swojemu. Przez parę lat grałem tylko na A4Tech x710, później zacząłem dużo grać w cs i polecili mi zowie fk1. Kupiłem i gram na niej jakiś czas ale... Łapie się na tym, że poprawiam chwyt cały czas. Nie potrafię jej trzymać palmem i ogólnie mam jakąś słaba kontrole. Gram też w Lola i tam dużo krótkich ruchów trzeba robić i też nie jest za wygodnie.
Długość łapy 19cm
Szerokość palca 2cm
Jak już pisałem gram w cs i Lola
Sam nie wiem jaki mam chwyt, na pewno nie palm bo jak tylko zacznę się skupiać na grze a nie na chwycie to przestaje trzymać cała dłoń na myszce.
Z tego co zauważyłem do fk1 jest za niską trochę i lepiej trzyma nie się myszki które mają najwyższy punkt z tyłu myszki.
Nie szukam myszki z milionem przyciskow,światełkami itd. Ma mieć dobry sensor i pewnie leżeć w dłoni.
Kwota to powiedzmy maxxx 300, wiadomo że czasem można myche za 300 wyrwac dużo taniej
Jestem prawo ręczny, mam ustawione 800 dpi i niski sens w grach. W cs 1.25
Podkładka pod mysz MODECOM Volcano Elbrus
Długość łapy 19cm
Szerokość palca 2cm
Jak już pisałem gram w cs i Lola
Sam nie wiem jaki mam chwyt, na pewno nie palm bo jak tylko zacznę się skupiać na grze a nie na chwycie to przestaje trzymać cała dłoń na myszce.
Z tego co zauważyłem do fk1 jest za niską trochę i lepiej trzyma nie się myszki które mają najwyższy punkt z tyłu myszki.
Nie szukam myszki z milionem przyciskow,światełkami itd. Ma mieć dobry sensor i pewnie leżeć w dłoni.
Kwota to powiedzmy maxxx 300, wiadomo że czasem można myche za 300 wyrwac dużo taniej
Jestem prawo ręczny, mam ustawione 800 dpi i niski sens w grach. W cs 1.25
Podkładka pod mysz MODECOM Volcano Elbrus