• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Laptop do ok. 3000zł
Cześć, dzień dobry!
Potrzebuję znaleźć laptopa do nauki na studia / zwykłego przeglądania internetu.

Na ten moment został mi polecony ten model:
https://www.komputronik.pl/product/73907...ebrny.html

Chciałbym otrzymać więcej propozycji oraz opinię o modelu wyżej, czy będzie ok w razie gdybym go wybrał.

Pozdrawiam!
Odpowiedz
Cześć! Ogólnie rzecz biorąc, laptop sam w sobie jest całkiem dobry. Do codziennego użytku będzie więcej niż wystarczający. Powinien nawet poradzić sobie z niektórymi grami, choć nie na maksymalnych ustawieniach. Jeśli masz taki budżet, myślę, że to będzie OK. Jeśli jednak możesz dopłacić i kupić coś lepszego, rozważ serię Zenbook.
Odpowiedz
Gratulacje!

Rozważasz zakup laptopa Lenovo IdeaPad 3-15 do nauki i przeglądania Internetu. Model ten wyposażony jest w 15,6-calowy ekran Full HD, procesor Intel Core i3-1215U, 8 GB pamięci RAM i dysk SSD o pojemności 512 GB. Zapewnia wystarczającą wydajność do codziennych zadań, takich jak praca z dokumentami, przeglądanie stron internetowych i strumieniowe przesyłanie wideo.

Jeśli szukasz alternatyw, oto kilka modeli, które mogą Cię zainteresować:

1. Acer Aspire 5 A515-56
    Wyposażony w procesor Intel Core i5, 8 GB pamięci RAM i dysk SSD o pojemności 512 GB. Ekran Full HD o przekątnej 15,6 cala zapewnia wyraźny obraz.
  2. HP Pawilon 15
    Posiada procesor AMD Ryzen 5, 8 GB pamięci RAM i dysk SSD o pojemności 512 GB. Lekki i przenośny, odpowiedni dla studentów.
  3. Dell Inspiron 15 3501
    Wyposażony w procesor Intel Core i5, 8 GB pamięci RAM i dysk SSD o pojemności 256 GB. Niezawodny wybór do codziennego użytku.
Oto trzy najlepsze opcje, które mogę polecić. A tak przy okazji, co robisz na laptopie? Czy grasz w gry, oglądasz programy telewizyjne? Udział! :)
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.