Liczba postów: 94
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
@ Amok moja oferta aktualna mam dla Ciebie tego Zowie GS-R :D
@ Czyszczy na cenie mi nie zależy . Podkładka ma być kozak . Wróciłem dzisiaj z Holandii i będę zamawiał. Nie ma nikogo z Roccat Taito 2017 ? Chciałbym żeby się wypowiedział na jej temat
Liczba postów: 1,255
Liczba wątków: 11
Reputacja:
38
Podeslij te fotki bo nic nie dostałem :D
LOGITECH G PRO SUPERLIGHT WHITE | NATEC M12 MAXI LAVA | SENNHEISER GSP370| SPCGK630 PUDDING WHITE RED KAILH| ZOWIE CAMADE
Liczba postów: 2,558
Liczba wątków: 20
Reputacja:
80
opa zawsze mozesz zobaczyc propada, nie jest taki zły ^^
ale do Taito sie nie umywa ;p
Liczba postów: 4,403
Liczba wątków: 167
Reputacja:
170
ja zmienilem z g-sr na taito 2017 i sobie chwalę, jako moj main ją używam. Jak lubiłeś g-sr to pomimo innej trochę powierzchni spodoba Ci się taito
@amok
na pw moze sie nie dac wysylac zdjec, tu dużo rzeczy nie działa na forum ;D
Reputacja:
0
@ Amok wysłałem Ci PW żebyś podał e-mail bo nie da się wysłać :(
@ Czyszczy @ Hya Zamówiłem już Taito. Będzie jutro więc dam znać jak się spisuje
Liczba postów: 22
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
mam taito 2017 mid size (kod 056) i mimo że mam dopiero ją 2 dni bardzo ją sobie chwale, zobaczymy jak wytrzyma próbę czasu
Reputacja:
0
@ Cant Roar obyś się nie mylił ;D Ja zamówiłem XXL- Wide mam nadzieje że się spisze bo to będzie już chyba z 10 podkładka dla mnie ;/
Liczba postów: 2,558
Liczba wątków: 20
Reputacja:
80
każda podkładka ma jakieś właściwości - ja np. zauważyłem, że na niektorych grało mi się lepiej, ale tylko dlatego ze na innych padach o nieco innych właść. (np. ślizgu) chciałem grać na tych samych ustawieniach. I np. jak miałem przyzwyczajenie z wolnej, hamujcej podkładki to po przesiadcze na szybką, niehamującą ruchów grało się oczywiście gorzej. Dlatego nie warto od razu przekreślać, tylko np. zmienić ustawienia, albo sprobowac sie przyzwyczaić.