Liczba postów: 2,558
Liczba wątków: 20
Reputacja:
80
Jak chcesz cichą to Sharkoon K20 bedzie w sam raz. Tylko bardzo trudno dostępna :/
Cougar 200k jak preferujesz lub lubisz niski skok będzie też ok :)
Ogółem jak chcesz tanio ciekawego mechanika, to za 249 zł jest Bloody B720 - podswietlenie jak choinka, ale jak dokupisz oringi (za 10 zł w byle hydraulicznym) to jest całkiem cicha. Oczywiście nadal o wiele głośniejsza od membrany :/ Słyszalny stukot. Ma bardzo czule przełączniki, trzeba sie przyzwyczaic. No ale jak ktos spi obok to ciezko go nie obudzic :D
więc dla mnie pozostaje cougar
Liczba postów: 1,899
Liczba wątków: 30
Reputacja:
75
Vantar o następca 200K. Możesz brać. Rzadko te tanie klawiatury mogą zapamiętać podświetlenie, chociaż nie wiem jak to jest z Vantarem, warto spytać producenta.
Liczba postów: 2,558
Liczba wątków: 20
Reputacja:
80
pewnie też nie zapamiętuje ustawień, no ale nic nie poradzisz :c
te sharkoony nie mają już takich gumek jak w K20. W K20 były naprawdę ciche i chodzi o dziwo w miarę płynnie (płynniej niż standardowe membrany).
PS jeszcze masz Bloody B120, też cicha, wyzszy skok.
Liczba postów: 23
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Ok dzięki bardzo - muszę to jeszcze przemyśleć w takim razie. Zastanawiam się jeszcze, gdyby pominąć fakt cichej klawiatury, bo na dobra sprawę moja obecna nie jest znowu taka cicha (chociaż do mechanicznych dużo jej brakuje :) ).
To co mogli byście polecić w podobnych kwotach? Reasumując dobra membranówka głównie do pisania, czasami jakieś gry.
Liczba postów: 1,899
Liczba wątków: 30
Reputacja:
75
Ja bym ciągle Vanatara spróbował... moim zdaniem nie ma sensu płacić więcej za membranową.
Liczba postów: 23
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
No właśnie wziąłbym gdyby nie jeden szczegół, źle mi się piszę na klawiaturach wyspowych...
Liczba postów: 4,408
Liczba wątków: 168
Reputacja:
171
02-18-2017, 08:26 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-18-2017, 08:26 PM przez Hya.)
ten ventar to jak na lapku się pisze, to są nozycowe klawki
to bier genius manticore póki masz na promocji w morelach. Jest dosyc cicha, jeden z fajniejszych membran, a w cenie 150 zl to juz w ogole nie ma konkurencji na ta chwile