Liczba postów: 1,902
Liczba wątków: 30
Reputacja:
75
11-09-2016, 10:46 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-09-2016, 10:47 AM przez t4co.)
Zdecydowanie QF TK. Fnatic raz, że przeważnie jest w układzie UK, dwa jest to OEM MK-50, z podwyższoną ceną, trzy jakościowo gorzej stoi od CM'ów.
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Akurat układ UK to dla mnie zaleta, gdyż lata spędziłem na klawiaturze z tym układem (logitech k120). Nie wiem czy ten malutki ente w cm by mi nie przeszkadzał :P
Liczba postów: 1,902
Liczba wątków: 30
Reputacja:
75
Przyzwyczaisz się szybciej niż do układu UK.
Za 449 zł masz jeszcze CM QF Ultimate na MX Blue, też godna polecenia klawiatura i full size, jeżeli wolisz.
Reputacja:
0
Co do rozmiaru, preferuje właśnie klawiatury TKL. Po prostu fnatic mnie zaciekawił dość niską ceną i możliwościami ;) Po namyśle zdecydowałem się na cm storma. Mam tylko nadzieję, że nie będę budzić domowników w nocy :D W przyszłym tygodniu prawdopodobnie zamówię klawiaturę. Dzięki za pomoc.
Liczba postów: 4,389
Liczba wątków: 165
Reputacja:
170
napisz potem jak się sprawuje :)
Liczba postów: 605
Liczba wątków: 77
Reputacja:
5
Jak znajdziesz, to polecam BlackWidow Ultimate 2013 na MX Blue (tylko nie pomyl z wersją na Razer Green ^^)
Reputacja:
0
No więc klawiatura już przyszła. Co mogę powiedzieć, na pewno jakość wykonania jest świetna, niebieskie podświetlenie bardzo przyjemne dla oka, jeżeli chodzi o wygodę pisania...no muszę się przyzwyczaić do wysokości klawiszy i tego nieszczęsnego małego entera, aczkolwiek pisze się bardzo świetnie. Co do głośności mx blue, myślałem, że będą troszkę cichsze :( Prawdopodobnie zakupię oringi, jeżeli w ogóle pomogą zmniejszyć hałas, gdyż domownicy w drugim pokoju słyszą to przyjemne (dla nich wkur*iające) klikanie :)
Liczba postów: 4,389
Liczba wątków: 165
Reputacja:
170
o ringi z mx blue prawie nic nie dają :P ehhh.... klik mx blue <3 <3 <3 jak można go nie lubić ;o