03-02-2015, 10:44 AM
witam!
Proszę o pilną pomoc. Przeszukałem internet wzdłuż i wszerz i wychodzi mi na to że powinienem mieć myszkę w stylu razer abyssus lub steel series kinzu v3, ale podobno w razerze coś się dzieje nie tak z rolką a kinzu v3 ma jakiś słaby czujnik, więc już nie wiem co wybrać, a nie chce badziewnych myszek firm w stylu a4tech czy cos takiego. Wiem, że są lepsze myszki od tych, ale problemem jest to, że z moją małą ręką ciężko mi się bedzie grało na czymś innym i nie wiem czy wygodnie.
profilowanie myszy: BEZ PROFILOWANIA, lubię symetryczne myszki bez podparcia na boczne palce.
jaką obecnie myszkę używasz: microsoft wireless 1000 (11,37 x 5,83 x 3,07cm)
czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka): średnia/wysoka
w co grasz (podaj tytuły gier): Dragon Age, Skyrim, Sim City i tytuły third person perspective
jaką masz obecnie podkładkę: nie mam
ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): 3, nie mam bocznych i nie używam, ale nie obrażę się jak będą pod warunkiem że będą wygodne i nie będzie się ich niechcący naciskać :)
twój budżet: do 250zł
jaki chwyt stosujesz: claw grip(podparcie 5-cio punktowe)
jesteś lewo czy prawo ręczny/a? prawo ręczny
jaka jest wielkość Twojej dłoni: 17,5cm
jaka jest szerokość twojego palca wskazującego? jakieś 2cm
czy chcesz zmienić swój chwyt?: raczej nie
czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?:chyba tak, aż tak się na tym nie znam
czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce? tak
uwagi (np. co do wyglądu myszki): preferuje czarny kolor, nie lubię za dużo podświetleń
Proszę o pilną pomoc. Przeszukałem internet wzdłuż i wszerz i wychodzi mi na to że powinienem mieć myszkę w stylu razer abyssus lub steel series kinzu v3, ale podobno w razerze coś się dzieje nie tak z rolką a kinzu v3 ma jakiś słaby czujnik, więc już nie wiem co wybrać, a nie chce badziewnych myszek firm w stylu a4tech czy cos takiego. Wiem, że są lepsze myszki od tych, ale problemem jest to, że z moją małą ręką ciężko mi się bedzie grało na czymś innym i nie wiem czy wygodnie.
profilowanie myszy: BEZ PROFILOWANIA, lubię symetryczne myszki bez podparcia na boczne palce.
jaką obecnie myszkę używasz: microsoft wireless 1000 (11,37 x 5,83 x 3,07cm)
czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka): średnia/wysoka
w co grasz (podaj tytuły gier): Dragon Age, Skyrim, Sim City i tytuły third person perspective
jaką masz obecnie podkładkę: nie mam
ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): 3, nie mam bocznych i nie używam, ale nie obrażę się jak będą pod warunkiem że będą wygodne i nie będzie się ich niechcący naciskać :)
twój budżet: do 250zł
jaki chwyt stosujesz: claw grip(podparcie 5-cio punktowe)
jesteś lewo czy prawo ręczny/a? prawo ręczny
jaka jest wielkość Twojej dłoni: 17,5cm
jaka jest szerokość twojego palca wskazującego? jakieś 2cm
czy chcesz zmienić swój chwyt?: raczej nie
czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?:chyba tak, aż tak się na tym nie znam
czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce? tak
uwagi (np. co do wyglądu myszki): preferuje czarny kolor, nie lubię za dużo podświetleń