08-07-2017, 05:43 PM
Jednak z moją Taito 2017 jest coś nie tak po przeczyszczeniu, więc chyba pora na coś nowego ;_;
Dobór podkładki
Dobór podkładki
- jaką obecnie używasz myszkę (optyk ,laser, jaki sensor, jakie ślizgacze) DM1 Pro S, ale na dniach kupuję Roccat Kone EMP
- jaką masz podkładkę (oraz czy chcesz szybszą/wolniejszą od obecnej)? Taito 2017 chyba średni rozmiar
- chcesz plastikową, aluminiową, szklaną, materiałową czy hybrydową (materiałowa z uczuciem gry na plastikowej): Materiałowa, lub plastikowa, nie wiem
- jaki rozmiar by Cię interesował: Mam obecnie tą średnią taito, ale grałem u kolegi na king size i było bardzo wygodnie, więc myślę, że coś typu taito king size/większa. Myślałem także o takiej szerokiej, która mieści jeszcze klawiaturę (np. Taito XXL? )
- czy akceptujesz podkładki których żywotność może nie przekraczać 6 miesięcy (przy intensywnym użytkowaniu) ale w zamian dadzą nam bardzo dobry ślizg?: Niby tak, ale wolę coś wytrwalszego
- wolisz szybką/średnio szybką/średnią/raczej wolniejszą/wolną/bardzo wolną(zawodowa pod rtsy)(wybierz którąś opcję)*: Coś od szybkiej do raczej wolniejszej, jest mi to obojętne
- czy podkładka musi być kupiona w Polsce? Tak
- maksymalna cena za podkładkę? 150? mogę coś dołożyć jeszcze jak trzeba
- uwagi (wygląd, ulubiona firma, grubość, itp.) -
- jeżeli nie masz zielonego pojęcia o podkładkach i powyższe punkty nic Ci nie mówią, to wpisz tu, wtedy dobierzemy coś bazując na naszym doświadczeniu: