06-27-2017, 02:26 PM
Dobór podkładki
- jaką obecnie używasz myszkę (optyk ,laser, jaki sensor, jakie ślizgacze) DM 1 Pro jest to optyk, sensor PMW3310DH, ślizgacze są zrobione z teflonu.
- jaką masz podkładkę (oraz czy chcesz szybszą/wolniejszą od obecnej)? podkładkę mam A4tech x7Gaming, nwm czy szybszą czy wolniejszą wolałbym, wcześniej miałem steelseries teraz tą i w sumie w obu zadawala mnie szybkość.
- chcesz plastikową, aluminiową, szklaną, materiałową czy hybrydową (materiałowa z uczuciem gry na plastikowej): materiałową chyba jest najlepsza do gier typu moba/strzelanek i do tego wygodna.
- jaki rozmiar by Cię interesował:Nie znam dokładnych wymiarów, ale aktualnie mam coś 400/300 i w sumie wystarcza ale chętnie przygarnę większą.
- czy akceptujesz podkładki których żywotność może nie przekraczać 6 miesięcy (przy intensywnym użytkowaniu) ale w zamian dadzą nam bardzo dobry ślizg?: Wolałbym chyba jednak, trochę dłuższa żywotność xd
- wolisz szybką/średnio szybką/średnią/raczej wolniejszą/wolną/bardzo wolną(zawodowa pod rtsy)(wybierz którąś opcję)*:nie wiem ale wydaje mi się że szybką średnio, ale może to być fałsz.
- czy podkładka musi być kupiona w Polsce?Tak
- maksymalna cena za podkładkę?hmm no wydaje mi się że do 100zł coś dostane porządnego? :D
- uwagi (wygląd, ulubiona firma, grubość, itp.)
- jeżeli nie masz zielonego pojęcia o podkładkach i powyższe punkty nic Ci nie mówią, to wpisz tu, wtedy dobierzemy coś bazując na naszym doświadczeniu:
Dobór Mouse Bungee do Myszki DM 1 Pro - znacie jakieś fajne Mouse Bungee które pasuje na kabel DM 1 Pro, ogólnie nie chce takich co ma milion wejść usb itp, bardzo zależy na wyglądzie bo jakieś USB itp nie potrzebne.