12-01-2015, 09:03 PM
- jaką obecnie używasz myszkę (optyk ,laser, jaki sensor, jakie ślizgacze):Zowie za 13 optyk sensor avago 3310,ślizgacze fabryczne możliwa zamiana myszki na ec2-a
- jaką masz podkładkę (oraz czy chcesz szybszą/wolniejszą od obecnej):Mam podkładkę Zowie g-tf rough nie odpowiada mi jej feeling trochę za szybka
- chcesz plastikową, aluminiową, szklaną, materiałową czy hybrydową (materiałowa z uczuciem gry na plastikowej):Materiałowa/hybrydowa
- jaki rozmiar by Cię interesował:Największy
- czy akceptujesz podkładki których żywotność może nie przekraczać 6 miesięcy (przy intensywnym użytkowaniu) ale w zamian dadzą nam bardzo dobry ślizg:Raczej nie
- wolisz szybką/średnio szybką/średnią/raczej wolniejszą/wolną/bardzo wolną(zawodowa pod rtsy)(wybierz którąś opcję)*:od średniej do wolnej
- czy podkładka musi być kupiona w Polsce:Nie
- maksymalna cena za podkładkę?:150 zł
- uwagi (wygląd, ulubiona firma, grubość, itp.):Myślę nad Zowie/Razerem ewentualnie Roccat/Steelseries
- jeżeli nie masz zielonego pojęcia o podkładkach i powyższe punkty nic Ci nie mówią, to wpisz tu, wtedy dobierzemy coś bazując na naszym doświadczeniu:Myślę nad zowie g-sr