11-07-2015, 01:20 AM
Myszka
- jaką obecnie myszkę używasz: A4Tech Oscar X747 Blue Fire
- jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: 1200
- czułości w grach (wystarczy wpisać - niska, średnia lub wysoka): niska
- czułość w Windows: Windows 10 - szósta kreseczka
- czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka): 1200
- ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót - 360°(w dowolnej grze fps):
- w co grasz (podaj tytuły gier): Cs:go, Assasin"s
- jaką masz obecnie podkładkę: Esperanza ( taka duża do grania za 20 albo 30 zł z dużego marketu. Dobrze się sprawuje, na pudełku było napisane iż jest ona zarówno dla optyków jak i dla sensorów laserowych
- ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): 2 boczne wystarczą mile widziany przycisk do Dpi
- twój budżet: MAKS w polotach DO 200 zł
- jaki chwyt stosujesz: Palm Grip
- jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): obojętnie, nie robi mi to większej różnicy
- jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak - tutaj): ok. 18,5 cm długości
- jaka jest grubość twojego palca wskazującego (zmierz jak - tutaj ) szerokość palca ok. 2 cm
- czy chcesz zmienić swój chwyt?: Raczej nie claw grip jest dziwny a FINGERTIP GRIP na upartego....
- czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: raczej nie zresztą 1200 chyba jest możliwe w każdej myszce za tą cenę.
- co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: Scroll się popsuł, mogła by być większa
- uwagi (np. co do wyglądu myszki): Żeby była w miarę trwała, raczej nie biała ale jak coś będzie to można iść na kompromis
- Patrzałem na SS rival, lecz jestem otwarty na propozycje undefined