Liczba postów: 31
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Bo usb w laptopie sie juz skonczylo :-P
Liczba postów: 4,401
Liczba wątków: 167
Reputacja:
170
to może kup rozgałęźnik na usb :P
Reputacja:
0
Noo dobra przekonaliście mnie :P to jaką kartę dźwiękową na usb i słuchawki z mikrofonem do tego? :) budżet 300zł w maxie 350zł :) pozdrawiam
Reputacja:
170
no to cię jeszcze trzeba przekonać do nagięcia budżetu oraz zakupu słuchawek bez mikrofonu i osobnego mica :P. Skoro ma to byćgłównei pod gry to weź SB Omni surround ok. 260zł do tego SL 668b 9ok 120zł). Pozycjonowanie i scena będą świetne, dobrze będziesz słyszał kroki, a w razie czego łatwo dokupić welurowe pady na ebay za ok 6$.
Reputacja:
0
A te słuchawki co robiliście recenzje Creative Tactic 3D Rage nad nimi się zastanawiałem :) rekomendacje daliście więc muszą coś grać :) co o tym myślicie? :)
Reputacja:
170
jeżeli nie masz odstających uszu i do aby były tego raczej małe :P to pod kątem wygody będą ok. Bateria całkiem długo trzyma, zasięg też ok, wiec jak ktoś potrzebuje takie funkcje to ok, niemniej rekomendacja była wystawiana pod kątem osób które koniecznie chcą bezprzewodowe słuchawki. W grach i muzyce przyzwoicie też ok, bo ogólnie creative z dwojga złego są zawsze bezpieczniejszym i pewniejszym wyborem :P
Jednak porównując je do zestawu który podałem to już takie opłacalne nie są i znacznie lepiej dołożyć te parędziesiąt zł i cieszyć się lepszymi wrażeniami w grach.