• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mysz za około 100 zł do gier FPS
Około 3 lata temu przeprowadziłem selekcje w oparciu o informacje na tej stronie i wyszło mi ze najlepsza myszka do 100 zł to A4-TECH XGame X748k więc ją kupiłem, nie zawiodłem się. Niestety kot upolował myszkę dosłownie i mam zamiar kupić nową czy coś się zmieniło doszły myszki lepsze od tej (X748k) jeżeli tak prosił bym o podpowiedź jaką wybrać. Praworeczny, FINGERTIP/PALM GRIP 13 cm pomiar, gry fps,  do 110zł

Ps. Czy po prostu mam sugerować się myszkami polecanymi na stronie a jeżeli tak to która była by najlepsza
Ps 2 Roccat Lua wygląda rozsądnie i kosztuje 99 co wy na to
Odpowiedz
Tego a4techa x758k masz z v-tackiem czy jeszcze udało Ci się na A3080 ją dostać? Jeżeli to drugie, to obecnie jest już nie do kupienia, a na pewno byłby to jeden z najlepszych wyborów w tej cenie. Czasy się tak zmieniły, że obecnie do 110 zł można brać co najwyżej mniejsze zło. Najtańszą godną polecenia myszką jest CM Stom Alcor za 140 zł, jeżeli jesteś w stanie dozbierać, to śmiało kupuj.
Odpowiedz
A do 110 zł?
Odpowiedz
może A4tech A9, chyba rozmiarowo zbliżona do tego co masz, lua jest bardzo mała będzie tylko pod fingera, jak nie chcesz bocznych to lepszy będzie Logitech G100s
Odpowiedz
(07-30-2015, 08:30 AM)t4co napisał(a): Tego a4techa x758k masz z v-tackiem czy jeszcze udało Ci się na A3080 ją dostać? Jeżeli to drugie, to obecnie jest już nie do kupienia, a na pewno byłby to jeden z najlepszych wyborów w tej cenie. Czasy się tak zmieniły, że obecnie do 110 zł można brać co najwyżej mniejsze zło. Najtańszą godną polecenia myszką jest CM Stom Alcor za 140 zł, jeżeli jesteś w stanie dozbierać, to śmiało kupuj.

Mogę wydać do 140 ale w tym przedziale jest jeszcze Roccat savu i Rapoo VPRO V300 więc co wybrać z tej trójki
Odpowiedz
Z tych trzech ciągle CM Alcor najlepszy.
Odpowiedz
Dzięki za pomoc już zamówiona
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.