• 1 głosów - średnia: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wymiana Gigabyte m8000x Ghost
Witam załogo 

Proszę pomóżcie jeśli ktoś potrafi, posiadam od lat myszkę Gigabyte m8000x Ghost ma już z 15 lat , za nic w świecie nie umiem zastąpić tej myszki :( sprawdzałem już różne opcje jak:
-Razer Viper,deathadder,Basilisk 
-Corsair dark core rqb
-Rat 6 i 7
-Logitechy różnej maści 

Jak widać sprawdzałem  najdroższe opcje itd i nic nie podchodzi :/ używam palm gripa i mam w zwyczaju podnośic  myszkę przemieszczając ją. 

Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi, ponieważ owa myszka już odmawia posłuszeństwa :P
Odpowiedz
(03-17-2025, 06:32 PM)PretoPL napisał(a): Witam załogo 

Proszę pomóżcie jeśli ktoś potrafi, posiadam od lat myszkę Gigabyte m8000x Ghost ma już z 15 lat , za nic w świecie nie umiem zastąpić tej myszki :( sprawdzałem już różne opcje jak:
-Razer Viper,deathadder,Basilisk 
-Corsair dark core rqb
-Rat 6 i 7
-Logitechy różnej maści 

Jak widać sprawdzałem  najdroższe opcje itd i nic nie podchodzi :/ używam palm gripa i mam w zwyczaju podnośic  myszkę przemieszczając ją. 

Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi, ponieważ owa myszka już odmawia posłuszeństwa :P

Aktualizacja

dziś dostałem Glorious I 2 wirelles kształem jak najbardziej ale jest za lekka :(
Odpowiedz
O to tutaj sprawa się już komplikuje, bo to myszka chyba najbardziej zbliżona do tego co da się teraz kupić, ale jest opcja ratunku.

- pierwsza rzecz to dałbym jej szansę pomimo, że jest lekka, waga jest kwestią przyzwyczajenia i praktycznie po ok 2-3 tygodniach nasza pamięć mięśniowa się przestawi.
- jeżeli jednak po 2-3 tyg nic to nie da i dalej uznasz, ze no za lekka to rozkręcasz i na taśmach przylepnych (poszukaj porządnej w markecie) doklejasz obciążniki, które można albo poszukać na aliexpress albo samemu z czegos zrobić. Takie coś naklejasz na PCB tak żeby nie latało.
Jeżeli uznasz moją pomoc za przydatną, będę wdzięczny za lika na naszym FB https://www.facebook.com/TestGearPL

jeżeli chciałbyś nas wesprzeć -> https://buycoffee.to/testgearpl
Odpowiedz
Unleash your inner adventurer with sled rider! Race through snow-covered landscapes, tackle challenging courses, and show off your skills. This game is packed with excitement and fun. Join the action and become the ultimate Sled Rider!
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.