Witam,pragnę zakupić swoją pierwszą klawiaturę mechaniczna do gier.Także w tym zakresie jestem kompletnie zielony, dlatego prosiłbym o pomoc w doborze.
[*]twój budżet:450ZŁ
[*]jaki chcesz rodzaj klawiatury (membranowa czy mechaniczna)?-MECHANICZNA
[*]czy chcesz podświetlenie?-TAK,przynajmniej 1
[*]czy chcesz makra?-Obojętnie
[*]czy chcesz dodatkowe klawisze?-Obojętnie
[*]czy potrzebujesz podpórkę pod nadgarstek?-Tak i nie , ważne żeby była najlepsza w swoim zakresie cenowym
[*]czy może to być klawiatura typu tenkeyless (bez numapda lub numpad w miejscu del, end, ins)?-Klasyczna
[*]twoje uwagi (wygląd, firma):-Wolałbym o w miarę klasycznym wyglądzie oraz WYSOKI lub Średni profil klawiszy.
Polecona zostala mi klawiatura: CM Storm Quickfire TK, lecz nie wiem czy jest godna uwagi.
Dziękuje!
[*]twój budżet:450ZŁ
[*]jaki chcesz rodzaj klawiatury (membranowa czy mechaniczna)?-MECHANICZNA
- jeżeli mechaniczna: jaki chcesz rodzaj przełączników – jeżeli nie wiesz, to napisz nam:
- czy masz masywne dłonie czy nie?-NIE
- czy dużo piszesz na klawiaturze?-Średnio
- czy ma to być klawiatura w 100% pod gry?-Szczególnie pod gry FPS typu CS:GO
[*]czy chcesz podświetlenie?-TAK,przynajmniej 1
[*]czy chcesz makra?-Obojętnie
[*]czy chcesz dodatkowe klawisze?-Obojętnie
[*]czy potrzebujesz podpórkę pod nadgarstek?-Tak i nie , ważne żeby była najlepsza w swoim zakresie cenowym
[*]czy może to być klawiatura typu tenkeyless (bez numapda lub numpad w miejscu del, end, ins)?-Klasyczna
[*]twoje uwagi (wygląd, firma):-Wolałbym o w miarę klasycznym wyglądzie oraz WYSOKI lub Średni profil klawiszy.
Polecona zostala mi klawiatura: CM Storm Quickfire TK, lecz nie wiem czy jest godna uwagi.
Dziękuje!