• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Myszka ok 200zł pod dużą dłoń
  • jaką obecnie myszkę używasz: Logitech mx1000 laser
  • jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: standard
  • czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka): średnie
  • czułość w Windows: W7 na środku
  • czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka): nie ma
  • ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°(w dowolnej grze fps): nie wiem
  • w co grasz (podaj tytuły gier): LoL (najwięcej), gry rpg (Wedźmin 3) i troche mmo
  • jaką masz obecnie podkładkę: A4tech x7 Gaming
  • ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): przeważnie 2 boczne, nieraz 3
  • twój budżet: ok 200zł, lepiej poniżej ale jak bedzie warta to mogę dołożyć :)
  • jaki chwyt stosujesz: CLAW z tym, że dotykam tylko i wyłącznie palcami 
  • jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2
  • jesteś lewo czy prawo ręczny/a? Prawo
  • jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak na poniższym obrazku): 21 cm
  • jaka jest szerokość twojego palca wskazującego (zmierz jak na powyższym obrazku)? 2cm
  • czy chcesz zmienić swój chwyt?: Nie
  • czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: Tak
  • co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: Musi być przewodowa, programowalnie przyciski
Witam, do clawa ponoć może być prawie każda mysz, ta Logitecha co miałem była idealna chyba, że to przyzwyczajenie, wczoraj mi padła i potrzebuje nowej. Jest pełno myszek i nie wiem którą wybrać, pomożecie? Pozdrawiam
Odpowiedz
Moim zdaniem, jeżeli dobrze Ci się grało na tym Logitechu to dołóż do myszki G502, która powinna spełnić twoje wymagania.
Odpowiedz
Jednak po dłuższym namyśleniu mogłoby nie być tej podpórki na kciuk, może jakiś rival? Lepiej chyba prosta po bokach. Mam tak dużą dłoń, że to prawie różnicy nie robi jak duża myszka będzie do claw? :D I dodałem szerokość palca to 2cm
Odpowiedz
Przy takiej dłoni to wszystko chwycisz Clawem. W sumie Rival mógłby być, ewentualnie DA Chrome.
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.