Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
03-03-2015, 04:22 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-03-2015, 04:24 PM przez cruxie.)
Witam! Tak jak w temacie, zastanawiam się nad zakupem słuchawek - headsetu.
Muszą to być słuchawki z mikrofonem - bo nie chcę mi się bawić w żadne Zalmany Mic1 czy cokolwiek.
Czytałem że Qpady QH-90 i HyperX Cloudy to praktycznie bliźniacze słuchawki ale się nieco różnia.
Które z nich są lepsze? i jak to wygląda z jakością tych słuchawek?
Używam zintegrowanej karty dzwiękowej: ALC1150
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Szczerze? Jak lubię firmę SuperLux to te HMC631 wyglądają kiczowato i jakos tak jak "transformers". SuperLux produkuje świetne słuchawki, ale nie cierpię ich padów i jakości wykonania - plastików których używają. W przypadku HyperX dostaję przykładowo skórzane i welurowe pady. Tak samo miałem okazje u kolegów przymierzyć inne wersje superluxów i trochę mam też zastrzeżenia do ich pałąków, które są również nie wygodne i mało "rozciągliwe"
Liczba postów: 1,898
Liczba wątków: 30
Reputacja:
75
tylko pamiętaj, że te qh-90/hyperX nadają się do grania w takiego CS co najwyżej średnio. Scena jest tak mała, jak na dokanałowych.
W naszym modelu qh-90 cała skóra na pałąk sama popękała i zaczęła odpadać, do tego śrubka przy jednej słuchawce sama się rozkręca... tak to wszystko z nimi ok.
Pod kątem wygody hyperx ze względu na welurowe pady są na pewno najwygodniejsze z tego wszystkiego.