01-27-2016, 10:07 PM
Byłem już z innym budżetem, i wracam ponownie:
-Obecnie używam Logitech M90
-Korzystam z DPI1000, domyślnego dla myszki
-Czułość w grach średnia
-Czułość w Windows 6/11
-Obrót 360* to około 7-8cm
-Gram w gry RPG, FPS. Z sieciowych Dirty Bomb i Tribes:Ascend. Głównie jednak RPG, ale raczej nie MMO. Opłaca mi się taka droga myszka?
-Mam podkładkę hardpad od hardPC, nie chciałbym jej chyba zmieniać.
-Używam 3, bo tyle mam, ale na dodatkowe 2 boczne bym się nie obraził.
-Budżet to maksymalnie 250zł. Z WYSYŁKĄ NAJLEPIEJ. (Chyba że z hard-pc wtedy sama mysz może być za 250.
-Nie wiem jak to jest z chwytem :/ obecna myszka jest dosyć mała, i trzymam ją clawem. Większą trzymałbym może palmem.
-Ułożenie palców to 1+2+2
-Jestem praworęczny
- Zmierzona wielkość dłoni to 18-19cm
- Palec na drugim paliczku ma równo 2cm
- Nie wiem czy chcę zmienić chwyt
- W myszkach w tym budżecie raczej mój zakres jest dostępny :P
- Chcę precyzyjniejszej myszki, odrobinę większej od obecnej, wygodniejszej, z podświetleniem najlepiej.
- Mysz koniecznie z Polski.
-Nie jakąś kosmiczną, chyba nie chcę Zowie, bo wyglądają dla mnie całkowicie bezwyrazowo. Jak moja, więc to średnia zmiana :P
-Obecnie używam Logitech M90
-Korzystam z DPI1000, domyślnego dla myszki
-Czułość w grach średnia
-Czułość w Windows 6/11
-Obrót 360* to około 7-8cm
-Gram w gry RPG, FPS. Z sieciowych Dirty Bomb i Tribes:Ascend. Głównie jednak RPG, ale raczej nie MMO. Opłaca mi się taka droga myszka?
-Mam podkładkę hardpad od hardPC, nie chciałbym jej chyba zmieniać.
-Używam 3, bo tyle mam, ale na dodatkowe 2 boczne bym się nie obraził.
-Budżet to maksymalnie 250zł. Z WYSYŁKĄ NAJLEPIEJ. (Chyba że z hard-pc wtedy sama mysz może być za 250.
-Nie wiem jak to jest z chwytem :/ obecna myszka jest dosyć mała, i trzymam ją clawem. Większą trzymałbym może palmem.
-Ułożenie palców to 1+2+2
-Jestem praworęczny
- Zmierzona wielkość dłoni to 18-19cm
- Palec na drugim paliczku ma równo 2cm
- Nie wiem czy chcę zmienić chwyt
- W myszkach w tym budżecie raczej mój zakres jest dostępny :P
- Chcę precyzyjniejszej myszki, odrobinę większej od obecnej, wygodniejszej, z podświetleniem najlepiej.
- Mysz koniecznie z Polski.
-Nie jakąś kosmiczną, chyba nie chcę Zowie, bo wyglądają dla mnie całkowicie bezwyrazowo. Jak moja, więc to średnia zmiana :P