• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wymiana Gigabyte m8000x Ghost
Witam załogo 

Proszę pomóżcie jeśli ktoś potrafi, posiadam od lat myszkę Gigabyte m8000x Ghost ma już z 15 lat , za nic w świecie nie umiem zastąpić tej myszki :( sprawdzałem już różne opcje jak:
-Razer Viper,deathadder,Basilisk 
-Corsair dark core rqb
-Rat 6 i 7
-Logitechy różnej maści 

Jak widać sprawdzałem  najdroższe opcje itd i nic nie podchodzi :/ używam palm gripa i mam w zwyczaju podnośic  myszkę przemieszczając ją. 

Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi, ponieważ owa myszka już odmawia posłuszeństwa :P
Odpowiedz
(03-17-2025, 06:32 PM)PretoPL napisał(a): Witam załogo 

Proszę pomóżcie jeśli ktoś potrafi, posiadam od lat myszkę Gigabyte m8000x Ghost ma już z 15 lat , za nic w świecie nie umiem zastąpić tej myszki :( sprawdzałem już różne opcje jak:
-Razer Viper,deathadder,Basilisk 
-Corsair dark core rqb
-Rat 6 i 7
-Logitechy różnej maści 

Jak widać sprawdzałem  najdroższe opcje itd i nic nie podchodzi :/ używam palm gripa i mam w zwyczaju podnośic  myszkę przemieszczając ją. 

Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi, ponieważ owa myszka już odmawia posłuszeństwa :P

Aktualizacja

dziś dostałem Glorious I 2 wirelles kształem jak najbardziej ale jest za lekka :(
Odpowiedz
O to tutaj sprawa się już komplikuje, bo to myszka chyba najbardziej zbliżona do tego co da się teraz kupić, ale jest opcja ratunku.

- pierwsza rzecz to dałbym jej szansę pomimo, że jest lekka, waga jest kwestią przyzwyczajenia i praktycznie po ok 2-3 tygodniach nasza pamięć mięśniowa się przestawi.
- jeżeli jednak po 2-3 tyg nic to nie da i dalej uznasz, ze no za lekka to rozkręcasz i na taśmach przylepnych (poszukaj porządnej w markecie) doklejasz obciążniki, które można albo poszukać na aliexpress albo samemu z czegos zrobić. Takie coś naklejasz na PCB tak żeby nie latało.
Jeżeli uznasz moją pomoc za przydatną, będę wdzięczny za lika na naszym FB https://www.facebook.com/TestGearPL

jeżeli chciałbyś nas wesprzeć -> https://buycoffee.to/testgearpl
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.