• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Słuchawki muzyka/gry
[*]jakie obecnie używasz? Sennheiser HD 599se
[*]czy używasz dedykowanej karty muzycznej/dac/amp ?
- jeśli tak – to jakiej? DragonFly red (jak go znajdę)
- jeśli nie – czy planujesz kupić i w jakiej kwocie? do 500zł (jeśli będzie wymagane / poprawi to jakość)
 --- jeżeli nie planujesz kupować karty to podaj swój model płyty głównej lub chipset realteka (np. ALC1150) msi meg ace x570
[*]słuchawki mają być do gry i muzyka po równo  (z naciskiem na muzykę)
[*]jakiej muzyki głównie słuchasz? Wszystkiego, typowe bezguście. Zależnie od dnia, uptempo przez hip-hop do muzyki klasycznej
[*]w jakie gry grasz (która jest priorytetem)? CS2, Tarkov, Overwatch, Squad, Arma
[*]twój maksymalny (nieprzekraczalny pod żadnym pozorem) budżet? 1500-2000 (lub 1k jeśli nie będzie dużej różnicy w jakości)
[*]stawiasz na 1 miejscu dźwięk czy komfort? dźwięk
[*]jaki chcesz typ słuchawek: otwarte, pół otwarte, zamknięte (jak nie jesteś pewien to napisz w jakim otoczeniu grasz)? Nie ma znaczenia
[*]wolisz słyszeć wszystko bliżej Ciebie czy dalej (większą - lepiej w grach czy mniejszą scenę) ? większą
[*]czy będziesz często podróżował ze słuchawkami (np. na lany)? nie
[*]co w obecnych słuchawkach Ci przeszkadza? Co chciałbyś zmienić? Wytrzymałość padów, niskie częstotliwości bass (jest go za mało)

[*]dodatkowe uwagi (np. wokół uszne, douszne, wygląd, rodzaj padów): Muszą być wygodne na długie sesje, preferowalnie słuchawki nauszne. Oraz żeby dało się też coś pograć i słyszeć dobrze przeciwnika jak z aktualnymi. Bez mikrofonu oraz podświetlania.

PS: Rozmyślałem też na iem, lecz nie wiem jak się sprawdzą podczas dłuższych sesji. Mam oko na XENNS Mangird Tea PRO
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.