Liczba postów: 135
Liczba wątków: 16
Reputacja:
4
Czy Mz1 przypomina choć trochę MM710? Piszecie, że to mix M42 z ZA13. Obie mychy mi nie podeszły, mnie bardzo przeszkadza jak jest szeroko po bokach z przodu w stosunku do boków na środku - najgorszy był w tym Viper Mini. To wręcz wymusza przekrzywienie myszki pod kątem w lewo, czego również nienawidzę.
MM710 idealna nie jest, bo jest trochę ten szeroki przód wyczuwalny, tak na granicy, choć często łapię ją po prostu 1-3-1. Z kolei tył jest bardzo wyczuwalny, choć jakoś to w grach przechodzi. Mimo wszystko wracam zawsze do MM710 - gra się dobrze, ale zrobił się dwuklik i szukam lepszej alternatywy.
Oglądałem RJN, jak opowiadał o kształcie i mówił, że poprawiał tył wiele razy, żeby nie uwierało w dłoń. Co ciekawe, wersja wireless doczekała się jeszcze smuklejszego tyłu. Niestety poza moim budżetem.
Da radę ją jakoś chwycić 1-3-1? Wiem, że ona raczej pod 1-2-2, ale nieraz nieświadomie łapię mychy 1-3-1, szczególnie w grach.
Wspominaliście również, że wiele egzemplarzy traci sygnał przy szybkich ruchach - to typowo hardware'owy problem, czy załatali to jakoś aktualizacją? Trochę to niepokojące, bo czaiłem się na używki, a to raczej dyskwalfikuje kupno z drugiej ręki. Białe wersje również cierpią na ten problem?
Liczba postów: 4,392
Liczba wątków: 165
Reputacja:
170
Wersje na kablu na to cierpiały, ale z tego co piszesz to boję się, że Ci nie podejdzie za bardzo, bo to jest bardzo mała myszka i jak na viperze mini czy na m42 nie leżało Ci to tutaj może być podobnie.