02-26-2019, 11:31 AM
jaką obecnie myszkę używasz:Roccat Lua
jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione:1000
czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka):średnia albo niska. Zależy od gry.
czułość w Windows:5/11
czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka):średnia
w co grasz (podaj tytuły gier): seria COD, MOH Warfighter, czasem CSGO, BF:BC2
jaką masz obecnie podkładkę:Steelseries QCK, Roccat Kanga, A4 tech x7 MP-200
ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne):obecnie używam dwóch, potrzebuję jeszcze dwa boczne.
twój budżet:100 zł
jaki chwyt stosujesz:obecnie fingertip ale mogę zmienić bez większych problemów
jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1):1+2+2
jesteś lewo czy prawo ręczny/a?prawo
jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak na poniższym obrazku):19cm
jaka jest szerokość twojego palca wskazującego (zmierz jak na powyższym obrazku)?2cm
czy chcesz zmienić swój chwyt?: mogę zmienić
czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: tak
co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: Potrzebuję tylko dodatkowych przycisków bocznych
czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce? Tak
uwagi (np. co do wyglądu myszki): Bardzo ważna jest dla mnie mała awaryjność.Miło jakby przyciski były ciche.
Ogólnie to z Roccat Lua jestem zadowolony (może oprócz głośności wciskanych przycisków), ale ostatnio naszło mnie na granie w fpsy i potrzeba mi bocznych przycisków. Dotychczas posiadałem myszki (w ciągu ostatnich 10 lat): Netscroll 120, Logitech MX518, A4Tech F3, CM Storm Alcor, Roccat Lua, czyli myszy o różnych wymiarach i kształcie. Do zmiany kształtu, wymiarów, chwytu w każdej dałem radę się przyzwyczaić prędzej czy później (od paru minut do 3 dni). W przedziale cenowym do 100 zł zainteresowały mnie Hyperx Pulsefire Core oraz Corsair Harpoon RGB. Wiem że jest w podobniej cenie G102/G203 ale nie podpasowała mi ta mysz. Czy któraś z tych dwóch myszy jest warta kupienia?
jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione:1000
czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka):średnia albo niska. Zależy od gry.
czułość w Windows:5/11
czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka):średnia
w co grasz (podaj tytuły gier): seria COD, MOH Warfighter, czasem CSGO, BF:BC2
jaką masz obecnie podkładkę:Steelseries QCK, Roccat Kanga, A4 tech x7 MP-200
ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne):obecnie używam dwóch, potrzebuję jeszcze dwa boczne.
twój budżet:100 zł
jaki chwyt stosujesz:obecnie fingertip ale mogę zmienić bez większych problemów
jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1):1+2+2
jesteś lewo czy prawo ręczny/a?prawo
jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak na poniższym obrazku):19cm
jaka jest szerokość twojego palca wskazującego (zmierz jak na powyższym obrazku)?2cm
czy chcesz zmienić swój chwyt?: mogę zmienić
czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: tak
co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: Potrzebuję tylko dodatkowych przycisków bocznych
czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce? Tak
uwagi (np. co do wyglądu myszki): Bardzo ważna jest dla mnie mała awaryjność.Miło jakby przyciski były ciche.
Ogólnie to z Roccat Lua jestem zadowolony (może oprócz głośności wciskanych przycisków), ale ostatnio naszło mnie na granie w fpsy i potrzeba mi bocznych przycisków. Dotychczas posiadałem myszki (w ciągu ostatnich 10 lat): Netscroll 120, Logitech MX518, A4Tech F3, CM Storm Alcor, Roccat Lua, czyli myszy o różnych wymiarach i kształcie. Do zmiany kształtu, wymiarów, chwytu w każdej dałem radę się przyzwyczaić prędzej czy później (od paru minut do 3 dni). W przedziale cenowym do 100 zł zainteresowały mnie Hyperx Pulsefire Core oraz Corsair Harpoon RGB. Wiem że jest w podobniej cenie G102/G203 ale nie podpasowała mi ta mysz. Czy któraś z tych dwóch myszy jest warta kupienia?