Witam,
Kupiłem myszkę Zowie EC2-A i teraz zastanawiam się nad kupnem podkładki.
Dodam tylko, że grę pod jaką kupuję podkładkę jest CS:GO. Gram na 400 dpi, więc z tego co wiem podkładka powinna być jak największa ( według tego co piszecie na stronie głównej odnośnie podkładek).
Wielkie dzięki za wszelką pomoc.
Kupiłem myszkę Zowie EC2-A i teraz zastanawiam się nad kupnem podkładki.
- jaką obecnie używasz myszkę (optyk ,laser, jaki sensor, jakie ślizgacze) Zowie EC2-A
- jaką masz podkładkę (oraz czy chcesz szybszą/wolniejszą od obecnej)? Jakaś podróba Razera zamówiona z chin za kilka dolarów.
- chcesz plastikową, aluminiową, szklaną, materiałową czy hybrydową (materiałowa z uczuciem gry na plastikowej): Chyba materiałową, ale doradźcie coś pod moją myszkę. Ta podróba to moja pierwsza podkładka. Wcześniej całe życie latałem po stole.
- jaki rozmiar by Cię interesował: Moja obecna podkładka ma wymiary około 20 cm x 32 cm. Chciałbym coś większego, ale brak sprecyzowanej wielkości.
- czy akceptujesz podkładki których żywotność może nie przekraczać 6 miesięcy (przy intensywnym użytkowaniu) ale w zamian dadzą nam bardzo dobry ślizg?: Nie
- wolisz szybką/średnio szybką/średnią/raczej wolniejszą/wolną/bardzo wolną(zawodowa pod rtsy)(wybierz którąś opcję)*: Nie mam zielonego pojęcia o podkładkach
- czy podkładka musi być kupiona w Polsce? Tak
- maksymalna cena za podkładkę? Tak jak wyżej, nie znam się na podkładkach i nie orientuję się w cenach. Chciałbym coś do 100zł, ale jak lekko przekroczymy budżet, to tragedii nie będzie. Wolałbym jednak coś do 100 zł.
- uwagi (wygląd, ulubiona firma, grubość, itp.)
- jeżeli nie masz zielonego pojęcia o podkładkach i powyższe punkty nic Ci nie mówią, to wpisz tu, wtedy dobierzemy coś bazując na naszym doświadczeniu:
Dodam tylko, że grę pod jaką kupuję podkładkę jest CS:GO. Gram na 400 dpi, więc z tego co wiem podkładka powinna być jak największa ( według tego co piszecie na stronie głównej odnośnie podkładek).
Wielkie dzięki za wszelką pomoc.