07-06-2018, 11:54 AM
Mam pytanie, jeżeli lubię grać w gry jakie słuchawki do komputera lepiej kupić - razer czy samsung? Zależy mi na bardzo dobrym dźwięku.
wybór słuchawek
|
07-06-2018, 11:54 AM
Mam pytanie, jeżeli lubię grać w gry jakie słuchawki do komputera lepiej kupić - razer czy samsung? Zależy mi na bardzo dobrym dźwięku.
07-06-2018, 12:21 PM
Musisz się sprecyzować :]
Dokanałowe/douszne czy nauszne/wokółuszne, podać budżet. Ogólnie rzecz biorąc, od Razera z daleka, podobnie z Samsungiem w kwestii słuchawek.
Спутник
WMO 1.1A [PMW3360]
07-06-2018, 02:05 PM
uzupełnij:
jakie obecnie używasz? czy używasz karty muzycznej/dac/amp ? - jeśli tak – to jakiej? - jeśli nie – czy planujesz kupić i w jakiej kwocie? słuchawki mają być w 100% do gier // głównie gry trochę muzyki // gry i muzyka po równo ? (wybierz jedną opcję) w jakie gry grasz (zaznacz w które najwięcej)? jakiej muzyki głównie słuchasz? twój maksymalny (nieprzekraczalny pod żadnym pozorem) budżet? stawiasz na 1 miejscu dźwięk czy komfort? jaki chcesz typ słuchawek: otwarte, pół otwarte, zamknięte (jak nie jesteś pewien to napisz w jakim otoczeniu grasz)? wolisz słyszeć wszystko bliżej Ciebie czy dalej (większą - lepiej w grach czy mniejszą scenę) ? czy będziesz często podróżował ze słuchawkami (np. na lany)? dodatkowe uwagi (np. wokół uszne, douszne, wygląd, rodzaj padów): do tego przeczytaj ten temat: http://test-gear.pl/forum/showthread.php?tid=1694 żebyś wiedziała dlaczego słuchawek razera się unika :)
07-06-2018, 07:49 PM
Może to tylko mój wymysł, ale osobiście polecam słuchawki z serii SteelSeries.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |