Liczba postów: 408
Liczba wątków: 27
Reputacja:
10
Siemka
Mam pytanie w sumie takie na logikę głupie ale, jest jakiś sposób na spowolnienie taito 2k17 ? w sensie czy można jeszcze w jakiś "domowy" sposób spowolnić ją ?
Zależy mi na niej ze względu na rozmiar i łatwość czyszczenia a nie chcę przesiadać się z powrotem na qck'a
Jak macie jakieś pomysły to piszcie.
Liczba postów: 226
Liczba wątków: 9
Reputacja:
1
Mi po pół roku wytarła się w jednym miejscu (jakieś 35-40% całej podkładki) i spowalnia w tym miejscu strasznie ;) W sumie to nie myślałem, że podkładka za 100zł pożyje rok, jak chcesz to Ci ją za darmo wyślę i sobie resztę dotrzesz xD
Liczba postów: 2,558
Liczba wątków: 20
Reputacja:
80
hojność :p
Taito rzeczywiście się wyrabia, ale nie jakoś strasznie - to nie poziom G-SR czy coś.
Reputacja:
10
No to dobrze wiedzieć że się wyciera i traci na ślizgu ;) dla mnie mega plus
ps. wystaw ją na olx / allegro może ktoś się znajdzie i kupi :)
Reputacja:
10
Właśnie taito jest spoko jeśli chodzi o odwracanie się, szybkie ruchy / akcje zaś odbiega od qck jeśli chodzi o stabilizację aima, nie ma tego dokładnego zatrzymania jak w qck, w qck jest to mega dopracowane, przez co mogę na pamięć celować w miejsce w które chce.
W taito control było lekko lepsze zatrzymanie w pozycji niż w 2k17
Mniej jednak w qck przeszkadza czasami to ślamazarne odwracanie się przez co gram na przemian od dnia ^^ raz na qck raz taito.
Reputacja:
10
10-15-2017, 07:34 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-15-2017, 07:35 PM przez Synth.)
Ja swoją prałem kilkanaście razy i gdyby nie to, że klej zarówno od części trzymania nadgarstka (nawet cała guma od spodu odpadła w tej cześci) jak i po bokach poodpadał to wygląda na całkiem nową, problem jest tylko z białym osadem który zostaje przy używaniu i łatwo przyciąga brudy - kurz.
Po praniu nie odczuwałem zbytnio ślizgu.
Liczba postów: 2,558
Liczba wątków: 20
Reputacja:
80
10-15-2017, 08:46 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-15-2017, 08:47 PM przez Czyszcz.)
jak dla mnie na QCK (egzemplarz od kolegi, stare partie, o dziwo niewytarte) zauważyłem, że machanie myszką jest przyjemniejsze niż na QCK, celowanie jest bardziej miękkie. A właśnie na Taito bardziej slamazarne. Co najlepsze - inna sztuka QCK od kolegi, młodsza - ślizg mulisty jak nie wiem co. Co do kontroli to obie mają "to coś", właśnie dokładne ruchy lepiej mi robić na Taito, QCK lepsza do nieco dłuższych. Wydawała się bardziej płynna. Ale ja miałem stare Taito i stare QCK ;p
EDIT.
G-SR wyrabia się znacznie szybciej