05-08-2015, 09:44 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-09-2015, 01:53 PM przez CzarnyPasterz.
Powód edycji: kolor
)
Witam,
Interesuje mnie dobór słuchawek
§ Ostatnio używałem SoundBlaster Tactic3D Alpha (używając dołączonej karty dźwiękowej na USB), ale mi się połamały,
§ Mam kartę zintegrowaną Realtek HD Audio,
§ głównie do gier, trochę muzyki,
§ słucham Rock/Metal, okazjonalnie muzyka elektroniczna i rap,
§ gram w: GTA 5, TES V: Skyrim, Dying Light, Far Cry 3 – głownie gry typu Sandbox z dużym otwartym światem.
§ Mój budżet to ca 300 – 400 zł razem z nową kartą dźwiękową,
§ Stawiam raczej na komfort, ale jakość muzyki też się liczy,
§ Słuchawki półotwarte / zamknięte,
§ Preferuję większą scenę / gry z dużym otwartym światem,
§ dodatkowe uwagi - polecono mi słuchawki Superlux HD668b lub bardziej Superlux HD681 EVO, ale prawdopodobnie potrzebują lepszej karty niż integra. Prośba o propozycję karty do tych słuchawek, aby wydobyć z nich jak najwięcej, a zmieścić się w moim budżecie ? Ew. jakieś inne ciekawe słuchawki
Z góry dziękuję za pomoc,
Pozdrawiam
CzarnyPasterz
Interesuje mnie dobór słuchawek
§ Ostatnio używałem SoundBlaster Tactic3D Alpha (używając dołączonej karty dźwiękowej na USB), ale mi się połamały,
§ Mam kartę zintegrowaną Realtek HD Audio,
§ głównie do gier, trochę muzyki,
§ słucham Rock/Metal, okazjonalnie muzyka elektroniczna i rap,
§ gram w: GTA 5, TES V: Skyrim, Dying Light, Far Cry 3 – głownie gry typu Sandbox z dużym otwartym światem.
§ Mój budżet to ca 300 – 400 zł razem z nową kartą dźwiękową,
§ Stawiam raczej na komfort, ale jakość muzyki też się liczy,
§ Słuchawki półotwarte / zamknięte,
§ Preferuję większą scenę / gry z dużym otwartym światem,
§ dodatkowe uwagi - polecono mi słuchawki Superlux HD668b lub bardziej Superlux HD681 EVO, ale prawdopodobnie potrzebują lepszej karty niż integra. Prośba o propozycję karty do tych słuchawek, aby wydobyć z nich jak najwięcej, a zmieścić się w moim budżecie ? Ew. jakieś inne ciekawe słuchawki
Z góry dziękuję za pomoc,
Pozdrawiam
CzarnyPasterz