• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rival 100 - kilka pytań
(01-07-2017, 04:47 PM)Stachu napisał(a): Nie chcąc robić nowego tematu, zapytam tutaj - sklep RTVeuroAGD robi jakieś problemy ze zwrotami? Bo to jest jedyny sklep, w którym jest Logitech G Pro i odbiór w punkcie poczty.

jeśli kupisz na miejscu to robią. Ostatnio kupiłem G303 i po 4dniach chciałem zwrócić, pan mi powiedział, żebym się cmoknął.
W saturnie nie robią problemów.
Odpowiedz
Zamówiłem już na RTVeuroAGD. Teraz tylko czekać czy te boki w G PRO mi przypasują...
Odpowiedz
I jak ta G pro?
LOGITECH G PRO SUPERLIGHT WHITE | NATEC M12 MAXI LAVA | SENNHEISER GSP370| SPCGK630 PUDDING WHITE RED KAILH| ZOWIE CAMADE
Odpowiedz
No to sie troche o G Pro rozpisze.

Przyciski i scroll:
Główne przyciski są mega fajne, chyba najlepsze jakie miałem. Boczne są ok, a przycisk na scrollu naciska się dość ciężko. Do scrolla nie mam żadnych zastrzeżeń.

Sensor:
Genialny. Mam wrażenie, że ta wersja dla Logitecha jest przyjemniejsza niż np. sensor w DM1 Pro S. Pewnie one sie praktycznie niczym nie różnią, ale po prostu mam takie wrażenie.

Kabel:
Najgorszy element myszki. Ciężki i sztywny. Po pewnym czasie sie wyrabia i już tak nie przeszkadza. Ale i tak (jak nie oddam myszki do sklepu) wymienię go na swój paracordowy.

Kształt:
Myszka jest mała i lekka. Jej kształt jest bardzo specyficzny. Mógłby być wygodniejszy, ale myśle, że da sie do niego przyzwyczaić. Na początku, byłem praktycznie pewien, że oddam ją do sklepu, ale po tygodniu ciężko mi sie będzie z nią pożegnać. Najgorszą rzeczą są boki. Fajnie jakby były po prostu proste.

Do jutra mam czas na oddanie. Raczej przy niej zostanę i dam jej dużo czasu na przyzwyczajenie. Bo jaką jeszcze myszkę mógłbym mieć? Drogą eliminacji została mi tylko G Pro. A co do kabla. Jak skończą mi się 2 tygodnie na oddanie to kupie sobie ślizgacze z Hotline'ów i włożę do niej swój.
Odpowiedz
Wypisałeś te same wady co w recenzji na test gear :) Co do kabla to może podepnij go do mouse bungee i nie będzie Ci przeszkadzał?
Odpowiedz
Ja i tak wole swój kabel. Jest naprawdę wygodny. Gra sie jak na bezprzewodowej. A co do bungee to też musze sobie kupić.
Odpowiedz
Polecam Cougar Bunker, świetny i ładny, tylko ciężko dostępny, w sklepie kupiłam chyba ostatnią sztukę, ale powinien być za granicą dostępny.
Odpowiedz
Kumpel wczoraj kupił tę mychę i ma problem - jak ma odpalony Engine 3, to raz na 5-6 razy nie działa LPM. Jak wyłączy oprogramowanie, to jest wszystko okej, ale wtedy nie działa RGB i makra. Ma ktoś jakiś pomysł, jak to naprawić i czy ktoś miał podobny problem?
Odpowiedz
Ja tak mailem, ustaw jeden kolor podświetlenia stały nie zmienny mi pomogło ale mysz oddałem do sklepu ;d
LOGITECH G PRO SUPERLIGHT WHITE | NATEC M12 MAXI LAVA | SENNHEISER GSP370| SPCGK630 PUDDING WHITE RED KAILH| ZOWIE CAMADE
Odpowiedz
ciężka sprawa, najnowszy software? ja mam w CMie Sentinelu czasem tak, że też szwankuje, bez sterów to się nie dziej. Coś moze sie gryźć w systemie - stare stery lub cos takiego.
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.