04-10-2015, 12:12 AM
- jaką obecnie myszkę używasz: Microsoft IE 3.0
- jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: domyślne (400)
- czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka): niska
- czułość w Windows: 6/11
- czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka):brak
- ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°(w dowolnej grze fps): ok.45 cm
- w co grasz (podaj tytuły gier): głównie chodzi mi o Counter Strike; Global Offensive
- jaką masz obecnie podkładkę:A4-Tech X7-500MP
- ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne):rzadko co używam, ale też nie przeszkadzają mi
- twój budżet: ponad 100 zł, myślę, że 150 zł maks.
- jaki chwyt stosujesz:palm grip
- jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2
- jesteś lewo czy prawo ręczny/a? :praworęczny
- jaka jest wielkość Twojej dłoni :ok~16cm
- jaka jest szerokość twojego palca wskazującego (zmierz jak na powyższym obrazku)?1,5 cm~
- czy chcesz zmienić swój chwyt?:wolałbym nie
- czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?:jak najbardziej, szczerze mówiąc szukam czegoś z dpi ok. 400
- co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: wydaje mi sie ze rozmiar (wydaje, bo tak naprawde nie mialem do czynienia z mniejszymi gryzoniami), wystepowanie akceleracji negatywnej
- czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce? tak
- uwagi (np. co do wyglądu myszki):myślałem o kinzu v2, jednakze slyszalem niezbyt pochlebne opinie o sensorze jak i calej myszce. Z drugiej strony wybierajac kinzu v2 kierowalem sie tym, ze uzywaja jej takie osobistosci profesjonalnej sceny CS:GO jak f0rest czy pasha. (innymi slowy - jezeli odpowiada im, to mi tym bardziej)
Pozdrawiam!