07-28-2016, 12:36 AM
- jakie obecnie używasz? Creative tactic 3d sigma
- czy używasz karty muzycznej/dac/amp ? Nie
- jeśli tak - to jakiej?
- jeśli nie - czy planujesz kupić? Tak planuję raczej razem ze słuchawkami
- jeśli nie planujesz kupować - jaki masz model płyty głównej?
- jeśli nie planujesz kupować - jaki masz model płyty głównej?
- słuchawki mają być w 100% do gier // głównie gry trochę muzyki // gry i muzyka po równo ? (wybierz jedną opcję) Tzn sprawa ma się tak, że gram w cs go dużo i słuchawki muszą mieć dobre pozycjonowanie itd, ale z drugiej strony gram w np lola i przy tym słucham muzyki albo po prostu muzyki słucham więc tak 70% gry 30% muzyka?
- jakiej muzyki głównie słuchasz? Blues, rock, metal w sumie to co wpadnie w ucho.
- w jakie gry grasz (podaj tytuły)? Counter strike global offensive, league of legends, Wiedźmin 3 itd
- twój maksymalny (nieprzekraczalny pod żadnym pozorem) budżet? 400zł
- stawiasz na 1 miejscu dźwięk czy komfort? Słuchawki muszą być komfortowe ale bez przesady, nie jestem jakimś francuskim pieskiem i dźwięk też jest ważny.
- jaki chcesz typ słuchawek: otwarte, pół otwarte, zamknięte (jak nie jesteś pewien to napisz w jakim otoczeniu grasz)? Gram w zaciszu domowym ale czasem włączy ktoś odkurzacz albo ktoś będzie kosić trawę więc stawiałbym na zamknięte.
- wolisz słyszeć wszystko bliżej Ciebie czy dalej? (większą czy mniejszą scenę) Zdecydowanie dalej ze względu na cs'a tylko nie wiem czy to się wiąże z tym, że bliższe dźwięki nie będą słyszalne?
- czy będziesz często podróżował ze słuchawkami (np. na lany)? Nie, przeznaczone będą tylko do domu.
- dodatkowe uwagi: Byłoby dobrze gdyby nie były wykonane z byle czego ale to tylko takie moje widzi mi się :D i lubię dobrze dudniący bas.