Liczba postów: 4,408
Liczba wątków: 168
Reputacja:
171
oraz ma numpada, jakosć jednak też będzie na plus dla CM'a, aczkolwiek jak chodzi o switche to Kailhy wcale gorsze nie są, trochę inne, ale RGB Browny też są inne od MX Brownów, i w sumie im już bliżej do Kailhów ;)
Liczba postów: 30
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
czyli musze wybrac miedzy
lepsza jakoscia i bialym podswietleniem i troche gorsza jakoscia i podswietleniem "wielokorolowym"
Liczba postów: 1,255
Liczba wątków: 11
Reputacja:
38
Tak jak mowilem. DLA MNIE to nie znaczy ze dla Ciebie czy kolegi bedą lepsze chery :€
Ale jakościowo według mnie Cmstorm bedzie lepsze , i jesli nie potrzebujesz numpada to ja bym brał rapid-i albo tk :) sam miałem tk brać ale cena zdecydowała 270zl dałem za roczna rapid
LOGITECH G PRO SUPERLIGHT WHITE | NATEC M12 MAXI LAVA | SENNHEISER GSP370| SPCGK630 PUDDING WHITE RED KAILH| ZOWIE CAMADE
Reputacja:
38
Za 280z wysyłka mam klawiaturę cm storm QuickFire ultimate 8miesieczna :) jesli byłbyś chętny to mow
LOGITECH G PRO SUPERLIGHT WHITE | NATEC M12 MAXI LAVA | SENNHEISER GSP370| SPCGK630 PUDDING WHITE RED KAILH| ZOWIE CAMADE
Liczba postów: 30
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Klawiatura Tesoro excalibur spectrum będzie dobrym wyborem na pierwszego mechanika
Reputacja:
38
Przeczytaj moj temat. Jara Cie to rgb jak mnie na początku pewnie :)