Liczba postów: 214
Liczba wątków: 4
Reputacja:
1
Bardziej miałem na myśli w porównaniu do Kain 100, ale takie porównanie do Kone Pure też przydatne :P
No to policz aby zaspokoić moją ciekawość :D
Oczywiście chodzi kwotę zakup/sprzedaż
Reputacja:
1
To przelicz ile myszy miałeś i tak +/- ile straty na sztuce. Wystarczy przemnożyć i masz :D
Liczba postów: 211
Liczba wątków: 75
Reputacja:
0
12-23-2019, 10:08 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-24-2019, 11:24 PM przez fliperpl.)
@dyndas
Coś mi nie gra w tym Kainie 200.. Nie wiem. Albo jakiś input lag, albo kwestia feelingu sensora, albo ja jestem jakiś nieudolny. Mam kosmiczny problem z trafieniem 1tapa, bardzo często leci mi seria zamiast 1tapa, tak jakby feeling odbicia przycisku czasami był z opóźnieniem. Już nawet grałem chwilę na hardpadzie i odczuwałem różnicę na plus. Flicków praktycznie nie idzie trafić.
Dodatkowo też czuje się czasami spowolniony. Mózg i ręka nadąża za nacelowaniem za przeciwnikiem a celownik stoi w miescu. Pomimo tego, że myszka ma genialną ergonomię wydaje mi się, że jednak waga i rozmiar tutaj odgrywa zbyt kluczową rolę... Na kainie 100 nie miałem takich incydentów
w międzyczasie wpadł mi jeszcze w ręce razer viper :D
o@edit : okej, jednak kain 200 nie jest w stanie służyć jako myszka na wysokim poziomie. Zbyt wysoka waga, delikatnie odczuwalny inputlag, dziwny feeling odbijającego switcha (ale tudzież nie wiem, czy nie wada fabryczna).
Razer viper - zbyt płaska. Ślizgacze zbyt cienkie. Szurają o podkładkę.......................................
Powrót do Kone Pure - znowu xD
Reputacja:
1
12-25-2019, 07:04 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-25-2019, 07:06 PM przez DyndaS.)
Taki "lag" może też dać ciężka myszka. Minimalnie dłużej zajmie nim ją przesuniesz od takiej lekkiej. Widzę to przy G703 pomimo, że nawet w nic nie grałem.
ale viper ultara???
Jeśli kain 100 Ci odpowiada, to nie wiem po co wracać do kone pure.
Liczba postów: 211
Liczba wątków: 75
Reputacja:
0
12-26-2019, 05:08 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-26-2019, 05:42 PM przez fliperpl.)
nie wiem, zaczynam znowu maglować myszkami. Kain 100 nie do końca mi odpowiadał przez sensor. Czasami potrafił złapać zbyt wysoko. Kain 100 już chwilę temu oddany, Kain 200 też. Zwracam jutro Vipera :D
Teraz siedzę na Lioncast LM50 :D
teraz zastanawiam się nad kone pure UL - są dostępne w xkom :D Jednakże oglądam recenzje.. Kabel i ślizgacze są tragiczne, dodatkowo główne przyciski mają zauważalny inputlag.. ehh roccat
Glorious Model D też kusi.. Dostępny u u czarno białego :D
Liczba postów: 19
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
jakbyś mógł to jeszcze wypróbuj kain aimo 120(czarna)/122(biała) :) nie ma jeszcze żadnego testu tego modelu po polsku